STYLING ADVICE

5 Tipuri de Cămăși Colorate pentru vară

Cămași casual - Cămăși bărbați - Adonis Wear

Bărbații români tind să fugă de culoare când vine vorba de îmbrăcăminte, se tem de combinații pe care le consideră extravagante, și aleg, mai întotdeauna, nuanțe neutre, atât pentru sezonul rece, dar și vara. Cu toate astea, pe an ce trece, domnii prind mai mult curaj și experimentează, fie că este vorba de un accesoriu, fie de o piesă vestimentară.

Cămășile sunt un item basic din garderoba oricărui bărbat, așa că nu au cum să lipsească, iar una colorată trebuie să facă parte din dressing, ori din bagaj, dacă vorbim de o vacanță la mare sau într-un alt oraș. În plus, o cămașa colorată întoarce priviri, aduce bună dispoziție și este ușor de integrat în ținută, fie la o pereche de pantaloni de in, fie la jeanși.

Cămași casual - Cămăși bărbați - Adonis Wear

ADONIS WEAR înseamnă alegeri îndrăznețe pentru apariții memorabile și își propune să schimbe percepția bărbaților asupra cămășilor. Este un brand pentru cei care apreciază calitatea și unicitatea, fie că au un stil bine definit, fie că vor să îl construiască. 

Fiecare cămașă e realizată din bumbac egiptean, 100% natural. Imprimeurile sunt realizate digital, cu o vopsea organică, produsă în Germania, care nu provoacă alergii și nu e cancerigenă. Desemenea, cămășile ADONIS WEAR sunt greu de șifonat, ideal de luat în vacanțe sau călătorii și ușor de asortat pentru varii ținute și stiluri.

Cămașa cu imprimeuri florale

O piesă cu adevărat atipică, cu care vei face negreșit o impresie puternică și memorabilă. Mix-ul de culori îndrăznețe pe o croială simplă și clasică, face că această cămașă să fie un game-changer în garderobă oricărui gentleman modern.

Fie că alegi Cămașa cu flori strelitzia, flori de câmp, mari ori mici, să știi că florile și afacerile nu se exclud, așa că o poți purta și în călătoriile de afaceri ori la serile cu echipa din team building la mare. 

Cămașa cu imprimeuri fructate

Acest tip de cămașă se adresează bărbaților cu simțul umorului, dar și cu simț practic. De ce? Fiindcă este incredibil de simplu de asortat la orice ținută, fiind expresia eleganței cu un twist. Și evident că iubita sau soția vor fi încântate să se asorteze cămășii cu o rochie pe măsură de colorată, mai ales în serile lungi de vară când ieșiți împreună la restaurant sau într-o plimbare prin centrul orașului.

Cămașa cu model oriental

nzestrată cu un pattern deosebit, inspirat din Orientul Îndepărtat, această cămasă poate deveni a doua ta piele.

E suficient de elegantă pentru un costum office și îndeajuns de cool pentru o pereche de pantaloni din în sau doc.

Petrecerile la club au reînceput, așa că acum știi ce poți alege pentru a deveni sufletul petrecerii. 

Cămașa cu imprimeuri joviale

Un bărbat care are curaj să poarte o cămașa cu macaroons ori cu baloane, nu doar că are umor, dar este și foarte sigur pe el și știe că în viață nu trebuie să te iei foarte mult în serios și că te poți distra în timp ce faci carieră.

O cămașă ideală pentru mers la cumpărături, în parc cu cei mici, pentru zilele când te urci în mașină și vrei să asculți muzica ta, fără a te gândi la niciun task pe care îl ai de făcut.

Cămașa cu imprimeuri faunistice

După îndelungi căutări, am găsit un print special pentru cei care aleg să-și poarte vacanțele nu doar în suflet, ci direct pe piele.

Imprimată în culori curajoase și cu un model ce amintește de miniaturile orientale, această cămașă va fi mereu o alegere inspirată pentru orice ocazie de zi sau seară.

ADONIS WEAR îți propune 35 de modele de cămăși, pentru început.

Vrem să aducem culoare în viața bărbaților din România și nu numai. Ne dorim ca fiecare piesă ADONIS WEAR să fie purtată cu atitudine, să inspire, să atragă priviri și să se transforme în piese must have. Și acesta este doar începutul pentru comunitatea de bărbați care aleg să ne ofere încrederea lor și au același valori ca și noi: calitate, curaj, originalitate! Suntem curioși care este categoria care ți se potrivește cel mai bine și care este cămașa pe care ai ales-o pentru acest sezon!

Articole similare