STYLING ADVICE

Cămăși casual potrivite pentru sezonul cald

Cămași casual - Cămăși bărbați - Adonis Wear

Nu atât un cod vestimentar, cât o atitudine și o abordare a stilului personal, fac din ținuta casual o adevărată artă care, odată stăpânită, ar trebui să denote stil, eleganță și rafinament, indiferent de eveniment. Asocierea corectă a unei cămăși casual cu o pereche de blugi clasici îți poate scoate ținuta din anonimat, fie că e vorba de o ieșire cu prietenii, o plimbare de seară sau o ieșire la cinema.

Căldura intensă și soarele copleșitor te poate tenta să arunci în spatele dulapului orice are guler și să faci loc tricourilor. În realitate, totuși, a avea la dispoziție o cămașă de vară în imprimeuri îndrăznețe și pline de culoare este o regulă esențială pentru bărbatul modern.

O cămașa casual cu un design adecvat sezonului cald, cu imprimeuri vibrante și țesături ușoare vă poate face să arătați ca un adevărat gentleman, fără a depune prea mult efort. Iată 6 cămăși casual de la Adonis Wear pe care le puteți purta vara, indiferent de ocazie:

Cămașa Rarity, imprimeu cu trandafiri albaștri

Această cămașă relaxată și-a consolidat reputația esențială de vară datorită aspectului relaxat și versatilității casual.

Trandafirul albastru este o floare care se regăsește în basme și mituri, semnificând dragostea de neatins sau innaccesibilă.

Cămașa Rarity este opțiunea perfectă pentru vacanțe sau serile cu prietenii și poate fi purtată cu blugi, pantaloni drepți sau pantaloni scurți casual.

Cămașa Maci Multicolori

Macul este un simbol atât al amintirii, cât și al speranței pentru un viitor liniștit. Purtarea unui mac este încă o alegere foarte personală, reflectând experiențele individuale și amintirile personale. În trecut imprimeurile cu maci simbolizau o demonstrație de sprijin pentru comunitatea Forțelor Armate.

Alegeți să purtați cămașa cu Maci Multicolori ca o modalitate excelentă de vă condimenta chiar și cele mai pietonale ținute de vară.

Cămașa Fluturi în Stomac

Fluturii sunt un simbol des întâlnit în piesele marilor case de modă precum Valentino, Gucci, Alexander McQueen sau Zimmerman, datorită semnificației multiforme.

Se știe că fluturii simbolizează frumusețea schimbării, având un aer aparte ce semnifică forța și fragilitatea în același timp.

Fie că intenționați să purtați un motiv de fluture ca propria armură vestimentară, fie că doriți să aduceți un omagiu schimbărilor personale sau doar vreți să străluciți într-o cămasă plină de semnificații, cu siguranță cămașa ”Fluturi în stomac” este alegerea potrivită.

Cămașa Plumes de Ville, pânza unui pictor talentat

Fie că este vorba de un eveniment mai sofisticat, precum lansarea unei cărți, o seară specială la operă sau teatru sau celebrarea unui eveniment important din viața unei persoane apropiate, cămașa Plumes de Ville vine în ajutorul vostru pentru vă scoate ținuta din anonimat.

Istoria din spatele penei folosite ca imprimeuri pe diverse articole vestimentare s-a schimbat încet de la una care spune povestea culturilor native și a perioadelor istoriei, la una care pune în discuție evoluția durabilității în modă. Astăzi imprimeurile cu elemente ale naturii (pene, frunze, etc) sunt transpuse de designeri vestimentari asemeni unei picturi.

Cămașa Albastru Oriental

Culoarea albastru este deseori asociată cu siguranță și protecție, iar când vine vorba de îmbrăcăminte denotă eleganță atemporală. Imprimeurile specifice Orientului Mijlociu în nuanțe de albastru sunt adesea asociate cu nemurirea, cerul și spiritualitatea.

Cămașa Albastru Oriental poate fi purtată la un cocktail, o ieșire cu prietenii în oraș, o seara de film sau o întâlnire de afaceri.

Exotic Escape

Exotic Escape vine cu un imprimeu îndrăzneț, plin de semnificații, având o vibrație aparte ce atragia admirație, fiind una dintre cămășile casual pe care orice bărbat trebuie să le aibă în garderobă.

Cămașa poate fi purtată atât în ​​situații de zi cu zi, cât și ca bază interesantă pentru stilizări mai elegante.

Faimosul flamboyant Oscar Wilde a spus că „O persoană ar trebui să fie o operă de artă, fie să poarte o operă de artă”, deci tu ce cămăși casual cu imprimeuri vibrante alegi să porți vara aceasta?

Articole similare