STYLING ADVICE

Cum să alegi cămașa care ți se potrivește?

Dacă sunteți într-o misiune de a găsi cămăși bărbătești, cămașa care ți se potrivește, ați ajuns în locul potrivit! Am putea continua despre modul în care cămășile AdonisWear sunt cele mai bune, dar preferăm să vă prezentăm elementele care diferențiază o cămașă lucrată atent, care se așează perfect, de una făcută de mașinării. În acest fel poți decide singur.

Umeri

Cusătura în care mâneca se atașează de corpul unei cămăși ar trebui să se așeze aproape de capătul umerilor.

Cămășile găsite în magazinele nespecializate tind să aibă umerii prea mari (bineînțeles, pentru a se potrivi mai multor oameni), așa că veți vedea deseori cusătura mai jos de umeri, lăsând un aspect neîngrijit.

La capătul opus, dacă cusătura umărului se îndreaptă spre gât, aceasta indică faptul că acea cămașa este prea strânsă.

Guler

Dimensiunea gulerului este măsurată în inci de la buton la buton când este așezată plat și este adesea cuprinsă între 14″ și 18″.

Atunci când gulerul este închis, trebuie să încapă două degete între guler și gât, dacă spațiul este mai mic sau mai mare, atunci cămașa va fi incomodă și va arăta inestetic.

Rețineți că dimensiunea gulerului poate fi puțin mai mică / mai mare decât dimensiunea dvs. adevărată în cazul în care purtați cravate.

Piept

Cămășile lucrate manual în ateliere specializate oferă o senzație confortabilă în jurul pieptului, sub axile și peste partea superioară a spatelui, lăsându-vă să faceți mișcările dorite cu ușurință.

Pieptul tău ar trebui să „umple” cămașa într-un mod în care corpul tău să fie vizibil sub țesătură.

Notă: dacă butoanele trag când stai nemișcat cu brațele în jos, este prea strâns.

Mâneci

Gura unei cămăși – forma și dimensiunea acesteia – dictează modul în care o cămașă se va potrivi în piept, umăr și axilă.

Dacă observați țesături agățate sub braț, nu este bine.

Gura de braț ar trebui să fie conturată într-un mod care să creeze o senzație conică sub braț, dar lasă o gamă completă de mișcare

Corp / Talie

Cămășile ajustate au o gaură înaltă, permițând o mânecă conică care urmează forma brațelor fără exces de țesătură.

Când este butonată, manșeta ar trebui să cadă chiar la baza degetului mare (aici este loc pentru unele preferințe personale).

La fel ca pieptul tău, brațele tale trebuie să-ți umple mânecile cămășii într-un mod care să nu lase țesăturile în exces.

Țesătura în exces din mâneci se va plia și se va înfășura adesea, oferind un aspect neplăcut.

Lungime

Tivul cămășii ar trebui să fie suficient de lung pentru a purta confortabil cămașa înfundată sau neînfundată.

Două modalități de a căuta acest lucru: În primul rând, când cămașa este dezlegată și nasturată, coada ar trebui să cadă chiar dincolo de buzunarele din spate ale pantalonilor.

Rețineți, spunem „pantaloni” și nu blugi, deoarece majoritatea băieților își poartă blugii puțin jos pe talie.

A doua modalitate de a ști dacă aveți lungimea potrivită este să vă bagați cămașa. Când este înfipt, ridicați brațele deasupra capului și vedeți dacă cozile ies din pantaloni.

Dacă da, cămașa ta ar putea fi puțin prea scurtă.

Alege cămașa Adonis care ți se potrivește

Nu contează dacă ești scund, înalt, subțire sau sportiv – o cămașă ajustată este mult mai măgulitoare decât alternativa.

Acum, că aveți o idee bună despre cum ar trebui să arate cămășile de îmbrăcăminte potrivite, găsiți-vă potrivirea perfectă a cămășii Adonis și experimentați ce simțiți dacă purtați o cămașă potrivită de pe raft.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *