CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Va multumim pentru accesarea platformei online apartinand ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl reprezentata de siteul web www.adoniswear.ro 

Suntem foarte incantati de interesul acordat pentru serviciile si produsle oferite de compania noastra. Protectia datelor este o prioritate deosebit de importanta pentru gestionarea solutiilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl. Utilizarea paginilor de internet ale siteurilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl este posibila fara indicarea datelor personale; cu toate acestea, daca un subiect de date doreste sa utilizeze servicii speciale prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal ar putea deveni necesara. Daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara si nu exista o baza legala pentru o astfel de prelucrare, obtinem in general consimtamantul persoanei vizate.

INTRODUCERE

Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon al unui subiect de date, trebuie sa fie intotdeauna in conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) si in conformitate cu protectia datelor specifice fiecarei tari reglementarile aplicabile solutiilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl. Prin intermediul acestei declaratii de protectie a datelor, compania noastra doreste sa informeze publicul larg cu privire la natura, scopul si scopul datelor cu caracter personal pe care le colectam, le folosim si le procesam. Mai mult, persoanele vizate sunt informate, prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor, asupra drepturilor pe care le au.

In calitate de operator, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl a implementat numeroase masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura cea mai completa protectie a datelor personale prelucrate prin intermediul acestui site web. Cu toate acestea, transmisiile de date pe baza de Internet pot, in principiu, sa aiba lacune de securitate, astfel incat protectia absoluta poate sa nu fie garantata. Din acest motiv, fiecare persoana vizata este libera sa transfere date personale catre noi prin mijloace alternative, de exemplu prin telefon.

DEFINITII

Declaratia privind protectia datelor a solutiilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl se bazeaza pe termenii utilizati de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR). Declaratia noastra privind protectia datelor trebuie sa fie lizibila si usor de inteles pentru publicul larg, precum si pentru clientii si partenerii nostri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, am dori sa explicam mai intai terminologia utilizata.

In aceasta declaratie privind protectia datelor, folosim, intre altele, urmatorii termeni:

a) Date personale – Datele personale inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.

b) Persoana vizata – Persoana vizata este orice persoana fizica identificata sau identificabila, ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre controlorul responsabil cu prelucrarea.

c) Prelucrarea – Procesare este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent daca sunt sau nu prin mijloace automate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispozitie in alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

d) Restrictionarea prelucrarii – Restrictionarea procesarii este marcarea datelor cu caracter personal stocate in scopul limitarii procesarii acestora in viitor.

e) Profilarea – Profilare inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prezice aspecte privind performanta persoanei fizice la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale , interese, fiabilitate, comportament, locatie sau miscari.

f) Pseudonimizarea – Pseudonimizarea este prelucrarea datelor cu caracter personal astfel incat datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fara utilizarea unor informatii suplimentare, cu conditia ca aceste informatii suplimentare sa fie pastrate separat si sa faca obiectul unor masuri tehnice si organizatorice care sa asigure ca datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.

g) Controlor sau controlor responsabil de prelucrare – Controlorul sau controlorul responsabil de prelucrare este persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singura sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; in cazul in care scopurile si mijloacele unei asemenea prelucrari sunt stabilite de legislatia Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevazute de legislatia Uniunii sau de statul membru.

h) Procesor – Procesorul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului.

i) Beneficiarul – Beneficiarul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism, caruia i se dezvaluie datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o terta parte. Cu toate acestea, autoritatile publice care pot primi date cu caracter personal in cadrul unei anchete anume in conformitate cu legislatia Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective trebuie sa fie in conformitate cu normele aplicabile privind protectia datelor in conformitate cu scopurile procesarii.

j) Tert – Terta parte este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un organism altul decat persoana vizata, controlor, procesator si persoane care, sub directa autoritate a operatorului sau operatorului, sunt autorizate sa proceseze date cu caracter personal.

k) Consimtamant – Consimtamantul persoanei vizate este orice indicatie specifica, informata si lipsita de ambiguitate a dorintelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declaratie sau printr-o actiune clara afirmativa, este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc .

PROTEJAREA DATELOR

Apreciem interesul fata de compania noastra. Protectia datelor personale pe care ni le incredintati este o prioritate pentru noi si dorim sa va simtiti in siguranta si siguri cand vizitati site-ul nostru sau folositi ofertele noastre online.

Este important pentru noi sa fiti pe deplin informati cu privire la datele personale pe care le colectam atunci cand utilizati ofertele si serviciile noastre online si sunteti familiarizati cu modul in care le folosim.

PRINCIPIILE SI DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dumneavoastra in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la contact@adoniswear.ro

Misiunea noastra este sa oferim fiecarei persoane si fiecarei organizatii din lume posibilitatea de a realiza mai multe. In toate actiunile noastre vom mentine valoarea atemporala a confidentialitatii si va vom oferi in continuare posibilitatea de a va controla datele.

Aceasta incepe asigurandu-va ca aveti optiuni relevante pentru modul si motivul pentru care datele sunt colectate si utilizate si ca aveti informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita pentru dumneavoastra dintre produsele si serviciile noastre.

Lucram in fiecare zi pentru a va castiga increderea, concentrandu-ne asupra a sase principii cheie privind confidentialitatea:

 • Control: Aveti controlul confidentialitatii dumneavoastra, cu instrumente usor de utilizat si optiuni clare.
 • Transparenta: Suntem transparenti cu privire la colectarea si utilizarea datelor, astfel incat sa puteti lua decizii in cunostinta de cauza.
 • Securitate: Protejam datele pe care ni le oferiti prin intermediul unor caracteristici puternice de securitate si criptare.
 • Protectie juridica puternica: Respectam legile locale privind confidentialitatea si luptam pentru protectia juridica a confidentialitatii dumneavoastra ca drept uman fundamental.
 • Fara directionare bazata pe continut: Nu utilizam e-mailul, chatul, fisierele sau alt continut personal pentru a va livra reclame.
 • Beneficii pentru dumneavoastra: Atunci cand colectam date, le utilizam pentru a va ajuta si a va oferi experiente mai bune.

Aceste principii stau la temelia abordarii confidentialitatii la ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  si vor continua sa ghideze modul in care dezvoltam produsele si serviciile noastre.

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

DREPTUL DE CONFIRMARE

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator o confirmare a faptului daca datele cu caracter personal care o privesc sau nu sunt prelucrate. Daca un subiect de date doreste sa se foloseasca de acest drept de confirmare, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

DREPTUL DE ACCES

La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dumneavoastra si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in art. 15 GDPR. Puteti trimite solicitarea dumneavoastra fie prin posta, fie prin e-mail la adresele de mai jos.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator informatii gratuite cu privire la datele sale personale stocate in orice moment si o copie a acestor informatii. In plus, directivele si regulamentele europene acorda accesul persoanelor vizate la urmatoarele informatii:

 • scopul prelucrarii;
 • categoriile de date cu caracter personal vizate;
 • destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost sau vor fi dezvaluite datele cu caracter personal, in special destinatari din tari terte sau organizatii internationale;
 • daca este posibil, perioada prevazuta pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;
 • existenta dreptului de a solicita rectificarii sau stergerii de date cu caracter personal de la operator sau de restrictionare a prelucrarii datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizata sau de a se opune unei asemenea prelucrari;
 • existenta dreptului de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere;
 • in cazul in care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizata, orice informatii disponibile cu privire la sursa acestora;
 • existenta unui proces automat de luare a deciziilor, inclusiv profilarea, mentionata la articolul 22 alineatele (1) si (4) din GDPR si, cel putin in acele cazuri, informatii semnificative cu privire la logica implicata, precum si semnificatia si consecintele avute in vedere o astfel de prelucrare pentru persoana vizata.

In plus, persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la transferarea datelor cu caracter personal catre o tara terta sau catre o organizatie internationala. In acest caz, persoana vizata are dreptul de a fi informata cu privire la garantiile corespunzatoare privind transferul.

Daca un subiect de date doreste sa se prevaleze de acest drept de acces, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

DREPTUL LA RECTIFICARE

Aveti dreptul sa ne solicitati sa remediem fara intarziere orice date personale inexacte cu privire la dumneavoastra (articolul 16 GDPR). In acest scop, va rugam sa contactati la adresa de e-mail contact@adoniswear.ro

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Tinand cont de scopurile prelucrarii, persoana vizata are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

Daca un subiect de date doreste sa exercite acest drept la rectificare, poate in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

DREPTUL LA STERGERE  (DREPTUL DE A FI UITAT)

In cazul in care motivele juridice definite la art. 17 se aplica GDPR, aveti dreptul la stergerea imediata (“dreptul de a fi uitat”) de date cu caracter personal care va privesc. Aceste motive juridice includ: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate sau va retrageti consimtamantul si nu exista alte motive legale de procesare; persoana vizata obiecteaza prelucrarii (si nu exista motive intemeiate pentru prelucrare – nu se aplica obiectiilor la adresa publicitatii directe). Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact data mai jos.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a stergerii datelor cu caracter personal care il privesc fara intarzieri nejustificate, iar operatorul are obligatia de a sterge fara intarziere date cu caracter personal in cazul in care unul dintre urmatoarele motive se aplica, atata timp cat prelucrarea nu este necesara:

 • Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate in alt mod.
 • Persoana vizata retrage consimtamantul la care se bazeaza prelucrarea in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau articolul 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR si in cazul in care nu exista alt motiv juridic pentru prelucrare.
 • Persoana vizata obiecteaza prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR si nu exista motive legale imperative de prelucrare sau persoana vizata se opune prelucrarii in temeiul articolului 21 alineatul (2) din GDPR.
 • Datele personale au fost procesate ilegal.
 • Datele cu caracter personal trebuie sa fie sterse pentru respectarea unei obligatii legale in legislatia Uniunii sau a statului membru la care este supusa controlorul.
 • Datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferta serviciilor societatii informationale mentionate la articolul 8 alineatul (1) din GDPR.

Daca unul dintre motivele mentionate mai sus se aplica si un subiect de date doreste sa solicite stergerea datelor cu caracter personal stocate de solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, poate oricand sa contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl se asigura imediat ca cererea de stergere este solutionata imediat.

In cazul in care operatorul a facut publice datele cu caracter personal si este obligat, in conformitate cu articolul 17 alineatul (1), sa stearga datele cu caracter personal, operatorul, luand in considerare tehnologia disponibila si costurile de implementare, masuri rezonabile, inclusiv masuri tehnice, controlorii care proceseaza datele cu caracter personal ca persoana vizata a solicitat stergerea de catre acesti controlori a oricaror legaturi, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal, in masura in care prelucrarea nu este necesara. Un angajat al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl va organiza masurile necesare in cazuri individuale.

DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII

In cazul in care criteriile definite la art. 18 GDPR sunt indeplinite, aveti dreptul la restrictionarea procesarii asa cum este stabilit in articolul de mai sus al GDPR. In conformitate cu acest articol, se poate solicita restrictionarea prelucrarii, in special daca prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb restrictia utilizarii acestora sau daca persoana vizata a optat pentru prelucrare in conformitate cu art. 21 (1) GDPR atata timp cat nu este clar daca interesul nostru legitim este superior interesului persoanei vizate. Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact precizata mai sus.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a restrictionarii prelucrarii in cazul in care se aplica una dintre urmatoarele:

 • Acuratetea datelor cu caracter personal este contestata de persoana vizata, pentru o perioada care permite controlorului sa verifice acuratetea datelor cu caracter personal.
 • Prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb limitarea utilizarii acestora.
 • Administratorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.
 • Persoana vizata a formulat obiectii privind prelucrarea, in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, in asteptarea verificarii daca motivele legitime ale operatorului sunt in contradictie cu cele ale persoanei vizate.

Daca una dintre conditiile mentionate mai sus este indeplinita si un subiect de date doreste sa solicite restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal stocate de solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, poate contacta in orice moment orice angajat al operatorului, astfel angajatul ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl va aranja restrictionarea prelucrarii.

DREPTUL LA TRANSFERABILITATEA DATELOR (PORTABILITATE)

Aveti dreptul la portabilitatea datelor asa cum este definita in art. 20 GDPR. Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa primiti datele personale referitoare la dumneavoastra, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina si sa aveti dreptul sa transmiteti aceste date unui alt operator, cum ar fi un alt serviciu furnizor. Conditia preliminara este ca prelucrarea datelor sa se bazeze pe consimtamant sau pe un contract si se realizeaza prin mijloace automate.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui controlor, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil in masina. Acesta are dreptul sa transmita aceste date altui controlor fara a se impiedica de catre operatorul caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atat timp cat prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul prevazut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atata timp cat prelucrarea nu este necesara pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite in interes public sau in exercitarea autoritatii publice conferite operatorului.

In plus, in exercitarea dreptului sau la transferabilitatea datelor in conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizata are dreptul sa transmita date cu caracter personal direct de la un operator la altul, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic si atunci cand nu face acest lucru afecteaza negativ drepturile si libertatile celorlalti.

DREPTUL DE A OBIECTA

Aveti dreptul sa va opuneti in orice moment conform art. 21 GDPR la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care se bazeaza pe articolul 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) GDPR, din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Vom renunta la prelucrarea datelor dumneavoastra personale, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime temeinice de procesare care va depasesc interesele, drepturile si libertatile sau daca prelucrarea nu se refera la stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de legiuitorul european, in orice moment, din motive legate de situatia sa particulara, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazeaza pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplica, de asemenea, profilarii bazate pe aceste dispozitii.

Solutiile EuroMarket nu mai prelucreaza datele cu caracter personal in caz de obiectie, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime convingatoare pentru prelucrarea care are prioritate fata de interesele, drepturile si libertatile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale .

In cazul in care solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl prelucreaza date cu caracter personal in scopuri de marketing direct, persoana vizata are dreptul sa se opuna in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare. Aceasta se aplica profilarii in masura in care este legata de un astfel de marketing direct. In cazul in care persoana vizata obiecteaza solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl la procesarea in scopuri de marketing direct, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu vor mai prelucra date personale in aceste scopuri.

In plus, persoana vizata are dreptul, din motive legate de situatia sa particulara, de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc prin intermediul solutiilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl in scopuri stiintifice sau istorice de cercetare sau in scopuri statistice in conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR, cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite din motive de interes public.

Pentru a-si exercita dreptul de a prezenta obiectii, persoana vizata poate contacta orice angajat al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl. In plus, persoana vizata este libera in contextul utilizarii serviciilor societatii informationale si, fara a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, sa utilizeze dreptul sau de a se opune prin mijloace automate prin utilizarea specificatiilor tehnice.

LUAREA DECIZIEI INDIVIDUALE AUTOMATIZATE, INCLUSIV PROFILAREA

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care ii privesc sau o afecteaza in mod semnificativ in mod semnificativ, atat timp cat decizia (1) nu este necesar pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislatia Uniunii sau a statului membru la care este supusa controlorul si care prevede, de asemenea, adoptarea de masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile persoanei vizate si interesele legitime sau (3) nu se bazeaza pe consimtamantul explicit al subiectului vizat.

Daca decizia (1) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) se bazeaza pe acordul explicit al subiectului datelor, solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl pun in aplicare masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile si interesele legitime ale subiectului vizat, cel putin dreptul de a obtine o interventie umana din partea operatorului, de a-si exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.

Daca persoana vizata doreste sa-si exercite drepturile privind luarea automata a deciziilor individuale, el sau ea poate oricand sa contacteze orice angajat al solutiilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

DREPTUL DE A DEPUNE O PLANGERE LA O AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE

Daca credeti ca prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra si efectuate de noi este ilegala sau inadmisibila, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere responsabila pentru noi. Puteti contacta aceasta autoritate la ANSPDCP – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

DECLARATIA DE CONFIDENTIALIATE

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, a adoptat, implementat si dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere privind securitatea datelor.

Pentru protejarea informatiilor si datelor cu caracter personal, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl,  utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Din 25 Mai 2018, aplicarea GDPR va consolideaza drepturile, respectiv dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16), dreptul de a fi uitat (art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18), dreptul la portabilitatea datelor (art.20), dreptul la opozitie (art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (art.22), dreptul la despagubiri (art.82), dreptul de a depune o plangere (art.77) in caz de incalcare a drepturilor persoanei vizate garantate de GDPR – Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Pentru exercitarea acestor drepturi,  va puteti adresa cu o cerere scrisa catre ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl la adresa de e-mail contact@adoniswear.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email contact@adoniswear.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl,  Str. Seceratorilor nr.70, Sibiu, România, Romania.

Toate datele procesate in cadrul acestor activitati vor fi tratate cu intreaga responsabilitate privitoare la pastrarea normelor de confidentialitate si siguranta a datelor personale.

Oricand veti avea acces la aceste date si veti putea solicita stergerea inregistrarilor dumneavoastra din toate evidentele studiului.

Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu/etc.

UTILIZAREA INTENTIONATA A PROCESARII DATELOR

Obiectivele noastre sunt fiabilitatea, siguranta, securitatea si calitatea, protectia mediului si profitabilitatea. Ori de cate ori  ADONIS EXCLUSIV CONCEPTsrl  proceseaza date cu caracter personal, o astfel de prelucrare se efectueaza in scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea  www.adoniswear.ro inregistram si salvam adresa IP pentru a afisarea continutul site-ului web pe echipamentul dumneavoastra (de ex. texte, imagini, videoclipuri si fisiere pentru descarcare etc.), procesam aceste date pentru a identifica si a urmari orice utilizare abuziva in baza temeiului juridic Art. 6 (1) lit. f GDPR. In acest context, interesul nostru legitim in prelucrarea datelor este de a asigura buna functionare a site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul site-ului Web.

In masura in care va procesam datele asa cum este descris mai sus in scopul furnizarii functiilor site-ului nostru, sunteti obligat contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date.

Intentia noastra primara de a colecta informatii si date cu caracter personale de la dumneavoastra este pentru sa ne desfasurarea activitatii companiei. Putem folosi acest lucru intern pentru a va servi mai bine sau pentru a monitoriza traficul efectuat pe platforma web. In consecinta, nu vedem nici un motiv sa va impartasim informatiile personale altor parti si intereselor externe, cu exceptia cazului in care ne-ati autorizat sa facem acest lucru.

Desigur, exista situatii in care informatiile dumneavoastra sunt stocate impreuna cu furnizorii de servicii terte, cum ar fi furnizorii de servicii de e-mail, deoarece furnizeaza servicii care sunt lider in domeniul calitatii si securitatii si sunt mult mai benefice pentru utilizatorul nostru decat incercarea unor astfel de servicii ” in-house “. Cu toate acestea, nu vi se cere niciodata sa se ocupe direct de o astfel de terta parte, sunt limitati in modul in care utilizeaza informatiile dumneavoastra si nu pot sa le vanda sau sa le transfere altora in nici un fel.

Cu toate acestea, desigur, informatiile dumneavoastra fac parte dintr-un ansamblu general. Acest ansamblu de informatii, dimpotriva, poate fi folosit pentru a intelege baza noastra generala de utilizatori. In plus, putem impartasi aceste informatii despre vizitatorii site-ului nostru in ansamblu, nu individual, cu terte parti in diverse scopuri, la discretia noastra.

In timp ce suntem fermi in privinta confidentialitatii, exista momente in care chiar si noi s-ar putea sa fim fortati sa abandonam aceste idealuri. La fel cum motoarele de cautare majore se confrunta cu constrangere continua pentru a furniza date impotriva vointei lor, tot asa pot sa apara si in cazul site-ului nostru. Activitatea ilegala sau alte acte grave sau acuzatii ar putea crea raspundere legala pentru site-ul nostru. In aceste cazuri, ne rezervam dreptul de a va impartasi informatiile, sau pur si simplu, pur si simplu, daca suntem obligati prin lege sa facem acest lucru.

Pe de alta parte, pot exista momente cand trebuie sa impartasim informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru a ne proteja propriile interese. De exemplu, in cazurile de presupusa sau presupusa incalcare a drepturilor de autor sau a altor incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala, este posibil sa fie necesara partajarea informatiilor personale.

COLECTAREA DATELOR SI INFORMATIILOR GENERALE

Site-ul web al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl colecteaza o serie de date si informatii generale atunci cand un subiect sau un sistem automat solicita site-ul web. Aceste date si informatii generale sunt stocate in fisierele jurnal de pe server sau/si intr-o baza de date utlizata pentru statistici.

Astfel, infromatiile colectate pot fi

 1. tipurile de browser si versiunile utilizate,
 2. sistemul de operare utilizat de sistemul de acces,
 3. site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (asa-numiti referitori)
 4. data si ora accesului la site-ul internet,
 5. adresa de protocol Internet (adresa IP),
 6. furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces si
 7. orice alte date similare si informatii care pot fi folosite in cazul atacurilor asupra sistemelor noastre de tehnologie a informatiei.

Atunci cand utilizati aceste date si informatii generale, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu trage concluzii cu privire la persoana vizata, foloseste aceste informatii necesare pentru a:

 1. afisa corect continutul site-ului nostru pe echipamentul dumneavoastra;
 2. optimiza continutul site-ului nostru, precum si publicitatea care ruleaza in acesta;
 3. asigura viabilitatea pe termen lung a sistemelor noastre tehnologice a informatiei;
 4. furnizeza autoritatilor de aplicare a legii informatiile necesare pentru urmarirea penala in cazul unui atac cibernetic sau a unei tentative de fraude sau distrugere;

Prin urmare, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl analizeaza statistic anonim date si informatii colectate, cu scopul de a spori securitatea si protectia datelor companiei noastre si de a asigura un nivel optim de protectie a datelor personale pe care le procesam.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL SENSIBILE

Nu colectam date sensibile despre dumneavoastra Datele sensibile se refera la date care includ detalii despre rasa sau etnia dumneavoastra, convingerile religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informatii despre sanatatea dumneavoastra si datele genetice si biometrice. Nu colectam nicio informatie despre condamnarile penale si infractiunile.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR COPIILOR/MINORILOR

Protectia vietii private a celor foarte tineri este deosebit de importanta. Din acest motiv, site-ul nostru NU va colecta sau nu va mentine niciodata informatii pe site-ul nostru de la utilizatori/vizitatori/clienti despre care stim au mai putin de 18  ani si nici o parte a site-ului nostru nu este structurata pentru a atrage pe nimeni sub 18 ani.

In conformitate cu Termenii si conditiile noastre si conditiile de utilizare, copiii cu varsta sub 18 ani nu au voie sa utilizeze site-ul nostru si sa acceseze serviciile noastre. Nu intentionam sa oferim produse sau servicii minorilor.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

Daca sunteti minor si accesati siteul  www.adoniswear.ro o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Prin urmare, siteul www.adoniswear.ro apartinand  ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, NU COLECTEAZA date personale de la copii cu varsta sub 18 ani.

INTERESELE LEGITIME PENTRU PRELUCRARE

In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe articolul 6 alineatul (1) litera (f) GDPR interesul nostru legitim este sa ne desfasuram afacerea in favoarea bunastarii tuturor angajatilor, actionarilor si clientilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

SCOPUL COLECTARII SI PROCESARII DATELOR PERSONALE

In cazul in care suntem obligati sa colectam date cu caracter personal prin lege sau in conditiile contractului si nu ne furnizati aceste date atunci cand vi se solicita, este posibil sa nu putem executa contractul (Ex, pentru a va livra bunuri sau servicii). Daca nu ne furnizati datele solicitate, este posibil sa fie necesar sa anulati o comanda a unui produs sau serviciu, dar daca o facem, va vom anunta in momentul respectiv.

Precizam faptul ca furnizarea de date cu caracter personal este ceruta partial de lege (de ex. reglementari fiscale) sau poate rezulta si din dispozitii contractuale (de exemplu, informatii privind partile contractuale). Uneori poate fi necesar sa se incheie un contract conform caruia persoana vizata ne furnizeaza date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizata este, de exemplu, obligata sa ne furnizeze date cu caracter personal atunci cand compania noastra incheie un contract cu acesta.Nefurnizarea datelor cu caracter personal ar avea drept consecinta faptul ca nu a putut fi incheiat contractul cu persoana vizata si serviciile sau produsele comandate nu vor putea fi livrate. Inainte de furnizarea datelor cu caracter personal de catre persoana vizata, persoana vizata poate sa contacteze un angajat special desemnat cu aceste atributii pentru a clarifica acesteia daca furnizarea datelor cu caracter personal este ceruta prin lege sau contract sau este necesara pentru incheierea contractului, daca exista o obligatie de a furniza datele cu caracter personal si consecintele neautorizarii datelor personale date.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal de catre ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  prin intermediul site-ului este www.adoniswear.ro cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dumneavoastra si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii, in functie de consimamantul pe care l-ati acordat:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
 • pentru a completa solicitarea utilizatorului pentru procesarea unei comenzi de produse/servicii ce poate implica livrarea, facturarea, emiterea certificatului de garantie, procesarea platii online  prin intermediu procesatorilor de plati online cu cardul;
 • pentru a completa solicitarea utilizatorului pentru procesarea unui retur de produse ce poate implica livrarea, facturarea, transferul contravalorii platii efectuate, intocmirea facturii de stornare, a dispozitie de incasare-plata;
 • pentru transmiterea unui jurnal informativ – newsletter si/sau a eventualeleor oferte ocazionale si/sau invitatii la evenimente organizate sau la care participa compania;
 • pentru deschiderea unui cont de utilizator / membru / client in platorma web;
 • incheierea contractului de cumparare pentru serviciile / produsele pe care le-ati selectat spre cumparare, inclusiv validarea, procesare, expedierea si facturarea comenzilor plasate, rezolvarea anularilor, retururilor, garantiilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda plasata sau un contract;
 • incheierea contractului de fidelizare pentru includerea in programele destinate clientilor: carduri de fidelitate pentru fidelizare, vouchere cadou sau serviciile de comenzi personalizate, etc;
 • informarea si notificarea cu privire la o solictare / comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
 • organizarea de activitati generale de marketing sau publicitate, precum si activitati de fidelizare a utilizatorilor, precum si realizarea de sondaje;
 • efectuarea studiilor de piata prin urmarirea si monitorizarea vanzarilor si a comportamentului consumatorului;
 • preluarea si solutionarea cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 • realizarea de rapoarte si analize cu privire la activitatea economica a companiei, cu scopul de a ajuta in managementul operational, precum si cu scopul de analiza gradul de performanta al activitatii economice a companiei;
 • prestarea serviciilor de marketing direct, telemaketing, sms, reclama si publicitate.
 • personalizarea experientei si furnizare tipului de continut dorit din siteul nostru
 • personalizarea si prezentarea ofertele de produse/servicii de care sunteti interesat;
 • imbunatatirea site-ului pentru a creste calitatea informatiei, serviciilor si produselor;
 • relatia cu clientul pentru deservirea in conditii imbunatatite si raspunderea prompta si la obiect pentru  solicitarilor dumneavoastra;
 • administrarea de concursuri, tombole, promotii, sondaje sau a alte caracteristici a site-ului;
 • procesarea rapida a tranzactiilor, comenzilor si solicitarilor plasate;
 • realizarea periodica de evaluari si recenzii pentru serviciile si/sau produsele noastre
 • comunicarea cu dumneavoastra prin sisteme de asistenta online (chat), e-mail, sms,  telefon, platforme sociale, aplicatii mobile;
 • arhivarea documentelor care se realizeaza cu privire la relatia dintre dumneavoastra si companiei;
 • solutionarea litigiilor, investigatiilor sau oricaror altor plangeri /petitii la care companiei este parteprecizam ca compania foloseste uneori datele cu caracter personal pentru o serie de scopuri secundare (ex. audit intern, extern, arhivare, etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale pentru care datele respective au fost initial colectate de catre companiei.

Este posibil sa procesam datele dumneavoastra personale din mai multe motive legale, in functie de scopul specific pentru care folosim datele dumneavoastra Va rugam sa ne trimiteti un e-mail la contact@adoniswear.ro  daca aveti nevoie de detalii cu privire la temeiul juridic specific pe care se bazeaza pentru a procesa datele dumneavoastra personale in cazul in care mai mult de un scop a fost detaliat in acest document.

In acest caz, pentru a fi mai specifici va exemplificam o parte din tipurile de date colecaate si baza legala respectiva:

 1. Pentru a va inregistra ca pe un nou client

Tip de date: identitate si contact.

Baza legala: indeplinirea unui contract cu dumneavoastra

 1. Pentru a procesarea comenzilor, inclusiv
  1. Livrarea comenzilor
  2. Gestionarea platilor online/offline
  3. Sa colecteze si sa recupereze sumele datorate noua.

Tip de date: identitate, contact, financiar, tranzactie, marketing si comunicatii.

Baza legala:

 1. Efectuarea unui contract cu dumneavoastra.
 2. Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra, ce include:
  1. Anuntarea despre modificarile aduse termenilor si conditiilor utilizarii siteului, politicii de confidentialitate, politicii de utilizare cookies, etc
  2. Pentru participarea la un studiu / sondaj
  3. Pentru solicitarea unei recenzii
  4. Pentru evaluarea experientei plasarii comenzii si/sau a personalului.

Tip de date: identitate, profil, contact, marketing si comunicatii.

Baza legala:

 1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dvs,
 2. necesitatea respectarii obligatie legala
 3. Interes legitim de a ne pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre.
 4. Pentru a va permite sa participati la un concurs, tombola sau la finalizarea unui sondaj

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala:

 1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,
 2. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile.
 3. Pentru a va permite sa inscrie in programul de fidelizare

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala:

 1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,
 2. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile
 3. Pentru a va permite sa permite utilizarea si achizitionarea de vouchere

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala:

 1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,
 2. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile
 3. Pentru a va permite sa permite preluarea masuratorilor personale

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii

Baza legala:

 1. incheierea si indeplinirea unui contract cu dumneavoastra,
 2. Interes legitim de pastra inregistrarile si de a analiza modul in care clientii utilizeaza produsele / serviciile noastre, pentru a ne permite sa le dezvoltam si sa ne dezvoltam produsele si serviciile
 3. Pentru a opera si a proteja afacerea noastra si site-ul nostru (inclusiv depanare-dezvoltare, analiza de date, intretinerea sistemului, suport, testare, raportare si gazduire a datelor).

Tip de date: identitate, contact, date tehnice

Baza legala:

 1. Interes legitim de afaceri, furnizarea de servicii de administrare si IT, securitatea retelelor, pentru a preveni frauda si in contextul unei reorganizari de afaceri sau al unui exercitiu de restructurare a grupului.
 2. Necesar pentru a se conforma unei legi obligatie.
 3. Pentru a va oferi continut si publicitate relevanta si pentru a masura si intelege eficienta publicitatii noastre

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, marketing si comunicatii, tehnic

Baza legala:

 1. Necesara pentru interesele noastre legitime de a studia modul in care clientii folosesc produsele / serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea si pentru a ne dezvolta strategia de marketingul.
 2. Pentru a utiliza analizele de date pentru a imbunatati site-urile noastre, produsele / serviciile, marketingul si publicitatea, experienta si relatiile cu clientii

Tip de date: Utilizare, tehnic

Baza legala:

 1. Interes legitim de afaceri pentru a defini tipurile de clienti pentru produsele si serviciile noastre, pentru a mentine site-ul actualizat si relevant, pentru a dezvolta strategia noastra de afaceri si de marketing.
 2. Pentru a va face sugestii si recomandari cu privire la bunurile sau serviciile care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra

Tip de date: identitate, contact, profil, utilizare, tehnic.

Baza legala:

 1. Interes legitim de afaceri, pentru a ne dezvolta si dezvolta afacerea.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale, colectarea eventualelor creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de oponenta si puteti refuza neconditionat procesarea datelor, dar totodata va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor / produselor sau optiunilor selectate / comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dumneavoastra prin completarea de formulare, realizarea contului de client, plasarea comenzii sau a solicitarii de retur;
 • angajatii responsabili de procesarea comenzilor si solicitarilor plasate;
 • tertilor si/sau angajatii responsabili de realizarea serviciilor de marketing direct, publicitate sau de relatii cu clientii;
 • tertilor responsabili de procesarea cardurilor de credit pentru plata comenzilor cu cardul;
 • departamentelor interne de procesare a comenzilor, evaluare a comportamentului clietului, monitorizarii siteului web, pentru realizarea de profiluri, statistici si analize;
 • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei, a comunicarilor si livrarea comenzilor solicitate;
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor (de a fi uitat), de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

ALTE SCOPURI PENTRU PROCESAREA DATELOR

De asemenea, procesam datele personale pe care le furnizati in mod voluntar, de ex. atunci cand faceti o ancheta sau o programare online sau cand comandati materiale informative sau buletine de stiri. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. b) GDPR. Datele prelucrate de noi in acest context includ datele clientilor, angajatilor si furnizorilor in masura necesara pentru scopurile specificate in cadrul acestei declaratii de confidentialitate a datelor.

In masura in care va procesam datele asa cum au fost descrise mai sus, in scopul acceptarii si prelucrarii comenzii dumneavoastra de ancheta, numire sau (newsletter), sunteti obligat contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date. Nu putem procesa solicitarea dumneavoastra fara date.

In cazul in care v-ati dat acordul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (vezi articolul 6 (1) litera a GDPR), va puteti retrage consimtamantul in orice moment. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea procesarii bazate pe consimtamant pana la momentul retragerii consimtamantului.

MODIFICAREA SCOPULUI PROCESARI DATELOR

Vom folosi datele dumneavoastra personale numai in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim intr-un alt scop si ca acest scop este compatibil cu scopul original.

Daca trebuie sa folosim datele dumneavoastra personale pentru un scop care nu are legatura cu scopul pentru care am colectat datele, va vom notifica si vom explica temeiul legal al procesarii.

 Putem prelua datele dumneavoastra personale fara cunostintele sau consimtamantul dumneavoastra doar atunci cand acest lucru este strict necesar sau permis de lege.

ACCESUL LA INFORMATIA COLECTATA, DEZVALURIEA DATELOR

Prin exceptie de la cazurile expuse, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  poate dezvalui informatii cu caracter personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl 

In concluzie, atunci cand accesati siteurile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dumneavoastra, veti dezvalui aceste informatii doar siteurilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dumneavoastra personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dumneavoastra sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl poate dezvalui datele cu caracter personal angajatilor proprii in conformitate cu atributiile specifice functiei lor si cu regulamantul intern si numai pentru scopul in care au fost comunicate, imputernicitilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, partenerilor comerciali ai ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl (furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, curieri, furnizori gazduire site, procesatori plati online), dar numai dupa asigurararea respectarii de catre acestia a confidentialitatii acestora si legislatiei in vigoare. Exceptie de la regula mentionta anterior este in  situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea datelor  este solicitata de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului

RETRAGEREA CONSIMTAMANTULUI

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment.

Daca persoana vizata doreste sa-si exercite dreptul de retragere a consimtamantului, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

TRANSFERUL DATELOR CATRE TERTI

In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si realtia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) – daca ati optat pentru aceste servicii.

Aceasta inseamna ca informatiile pot fi prelucrate si de alte persoane juridice din cadrul  ADONIS EXCLUSIV CONCEPT  din care ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl face parte. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitata in masura necesara pentru scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor sau la care o alta persoana juridica care actioneaza in calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie sa urmeze instructiunile date de controlor.

In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania si Germania) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de realtii cu clientii – asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).

In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 – GDPR.

Acesti furnizori de servicii / procesatori sunt obligati prin instructiuni. In acest sens, acestea sunt supuse cerintelor noastre, care includ prelucrarea datelor dumneavoastra exclusiv in conformitate cu instructiunile noastre si in conformitate cu Legea privind protectia datelor aplicabila. In special, acestia sunt obligati contractual sa va trateze datele cu confidentialitate stricta si nu au voie sa proceseze date in alte scopuri decat cele convenite.

TRANSFERUL DATELOR CATRE PROCESATORUL CONFORM ART. 28 (1) GDPR.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si va asigura de faptul ca nu va vinde, nu va cesiona, nu va inchiria si nu va face barter cu listele de e-mailing sau datele personale ale dumneavoastra.

In afara de precizarile de mai sus, va anuntam ca daca va fi necesar, vom transfera datele dumneavoastra personale autoritatilor de urmarire penala si, daca este cazul, partilor terte vatamate, fara consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizarii ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmarirea penala. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai daca exista dovezi concrete de 

comportament ilegal sau de utilizare necorespunzatoare. Transferul datelor dumneavoastra poate avea loc, de asemenea, in cazul in care acest lucru contribuie la respectarea conditiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligati legal sa furnizam informatii la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritatile de urmarire penala, autoritatile care pun in judecata infractiunile care se sanctioneaza cu amenda si autoritatile financiare.

Transferul acestor date se bazeaza pe interesul nostru legitim in combaterea utilizarii abuzive, urmarirea penala a actelor criminale si asigurarea, afirmarea si executarea revendicarilor, cu exceptia cazului in care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile si interesele dumneavoastra in protectia datelor dumneavoastra personale. 6 (1) lit. f GDPR.

TRANSFERUL DATELOR INTENTIONAT CATRE TARI TERTE

In prezent, transferul de date catre tari terte nu este planificat. In caz contrar, vom stabili conditiile legale necesare. In special, veti fi informati cu privire la destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, in conformitate cu cerintele legale.

SECURITATEA DATELOR COLECTATE

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  ia masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizati ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  de manipularea accidentala sau intentionata, pierderea, distrugerea sau accesul partilor neautorizate, impotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplica si in cazul oricaror servicii externe achizitionate. Verificam eficacitatea masurilor noastre de protectie a datelor si le imbunatatim in mod continuu in conformitate cu dezvoltarea tehnologica. Orice date personale introduse sunt criptate in timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.

Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “deconectare” / “log off” / “sign out” din contul dumneavoastra in platforma online oferite de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  , la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  .

Informatiile dumneavoastra personale sunt continute in spatele retelelor securizate si sunt accesibile doar de un numar limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme si trebuie sa pastreze confidentialitatea informatiilor. In plus, toate informatiile sensibile / financiare furnizate sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Implementam o varietate de masuri de securitate atunci cand un utilizator plaseaza o comanda care intra, transmite sau acceseaza informatiile sale pentru a mentine siguranta informatiilor dumneavoastra personale.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public sau chiar la serviciu, daca poate accesa si altcineva computerul dumneavoastra.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dumneavoastra insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Stocam datele cu caracte personal intr-un mod protejat, in spate unui firewall, pe servere profesionale securizate instalate intr-un  datacenter situat in Germania.

DURATA PASTRARII DATELOR

Pastram datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare. 

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dumneavoastra personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) timp de 5 ani dupa ce acestia inceta sa mai fie clienti in scopuri fiscale.

In anumite circumstante, ne puteti cere sa stergeti datele: consultati mai jos informatii suplimentare din prezentul document.

Pentru datele cu caracter personale a caror perioada de pastrare nu este specificata in mod expres, durata de pastrare a datelor va fi de 5 ani.

Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.

Ne rezervam dreptul de a anonima datele dumneavoastra personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.

Operatorul de date ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului de stocare sau, in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile carora li se aplica operatorului.

STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Legislatia a definit numeroase perioade si obligatii de pastrare a datelor. La sfarsitul acestor perioade, datele relevante vor fi sterse in mod obisnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare si obligatiile de mai sus sunt sterse sau anonime imediat ce scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu exceptia cazului in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor include si alte prevederi care nu respecta dispozitiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectam atata timp cat acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.

In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse in conformitate cu cerintele legale.

Dupa expirarea perioadei de pastrare a datelor, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.

UTILIZAREA ALTOR DATE SI STERGEREA DATELOR

Orice prelucrare sau utilizare ulterioara a datelor dumneavoastra personale va fi efectuata, in general, numai in masura permisa in baza unei reglementari legale sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. In cazul unei prelucrari ulterioare in alte scopuri decat cele pentru care datele au fost colectate initial, va vom informa despre aceste alte servicii si va vom furniza toate celelalte informatii importante inainte de prelucrarea ulterioara.

SUBPAGINILE SI SUBDOMENIILE SITEULUI

Responsabilitatea pentru instrumentele online de pe subpaginile siteului  www.adoniswear.ro sunt in responsabilitatea 

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl

CIF. 37423565

Reg. Com. J32/536/2017

Adresa: Str. Seceratorilor nr.70, Sibiu, România,

Telefon: +40 756 515 642

Email: contact@adoniswear.ro

IDENTIFICAREA SI URMARIREA PENALA A UTILIZARII ABUZIVE

Vom stoca orice informatie pentru identificarea si urmarirea penala a abuzului, in special a adresei dumneavoastra IP, pentru o perioada maxima de 7 zile. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. Interesul nostru legitim in pastrarea datelor dumneavoastra timp de 7 zile este de a asigura functionarea site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul acestui site si pentru a putea lupta impotriva atacurilor cibernetice si a actiunilor similare rau-intentionate. Dupa caz, este posibil sa folosim informatii anonime pentru a adapta designul site-ului nostru la nevoile utilizatorilor.

PROTECTIA DATELOR PENTRU CERERI SI PROCEDURILE DE APLICARE

Operatorul de date colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale solicitantilor in scopul procesarii procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuata si electronic. Acesta este cazul, in special, in cazul in care un solicitant depune la operator un dosar corespunzator al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Daca operatorul de date incheie un contract de munca cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate in scopul procesarii raportului de munca in conformitate cu cerintele legale. Daca nu este incheiat un contract de munca cu solicitantul de catre operator, documentele de cerere vor fi sterse automat la doua luni de la notificarea deciziei de refuz, cu conditia ca nici un alt interes legitim al operatorului sa nu se opuna stergerii.

PUBLICITATE

Cand ne furnizati date personale, il folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si, daca este cazul, pentru a va include in sondaje despre ele, cu conditia sa ne dati consimtamantul expres pentru utilizarea datelor dumneavoastra personale in scopuri publicitare. Daca v-ati acordat consimtamantul pentru o astfel de utilizare, dar nu mai doriti sa primiti publicitate de la ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, puteti sa va revocati oricand acordul. Datele dumneavoastra sunt apoi sterse sau, cu conditia sa fie necesare in scopuri de facturare si contabilitate, blocate in consecinta.

COOKIES

Paginile Internet ale solutiilor ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl utilizeaza module cookie. Cookie-urile sunt fisiere text care sunt stocate intr-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet.

De exemplu, folosim module cookie pentru a ne ajuta sa ne amintim preferintele si sa procesam elementele din cosul dumneavoastra de cumparaturi. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele dumneavoastra pe baza activitatii anterioare sau actuale a site-ului, ceea ce ne permite sa va oferim servicii imbunatatite. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta sa realizam date agregate despre traficul site-ului si interactiunea site-ului, astfel incat sa putem oferi mai bune experiente si instrumente pe site in viitor.

Majoritatea site-urilor web utilizeaza cookie-uri si exista foarte multe module cookie contin un cod asa-numit „cookie”. Un ID cookie este un identificator unic al cookie-ului. Se compune dintr-un sir de caractere prin care paginile si serverele Internet pot fi atribuite browserului de Internet in care a fost stocat cookie-ul. Acest lucru permite site-urilor web si serverelor vizitate sa diferentieze browserul individual al subiectului dat de alte browsere de Internet care contin alte cookie-uri. Un anumit browser de Internet poate fi recunoscut si identificat utilizand unicul ID cookie.

Prin utilizarea cookie-urilor, solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl pot oferi utilizatorilor acestui site mai multe servicii usor de utilizat, care nu ar fi posibile fara setarea cookie-urilor.

Prin intermediul unui cookie, informatiile si ofertele de pe site-ul nostru pot fi optimizate in functie de utilizator. Cookie-urile ne permit, dupa cum am mentionat anterior, sa recunoastem utilizatorii site-ului nostru web. Scopul acestei recunoasteri este de a usura utilizarea de catre utilizatori a site-ului nostru web. Utilizatorul site-ului care utilizeaza modulele cookie, de exemplu, nu trebuie sa introduca date de acces de fiecare data cand site-ul este accesat, deoarece acest lucru este preluat de site-ul web, iar cookie-ul este astfel stocat in sistemul informatic al utilizatorului. Un alt exemplu este cookie-ul unui cos de cumparaturi intr-un magazin online. Magazinul online isi aminteste articolele pe care un client le-a plasat in cosul de cumparaturi virtuale prin intermediul unui modul cookie.

Persoana vizata poate, in orice moment, sa impiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru web prin intermediul unei setari corespunzatoare a browserului de internet utilizat si poate astfel sa refuze definitiv setarea cookie-urilor. In plus, cookie-urile deja setate pot fi sterse in orice moment prin intermediul unui browser de Internet sau al altor programe software. Acest lucru este posibil in toate browserele de Internet populare. Daca persoana vizata dezactiveaza setarea cookie-urilor in browserul de internet utilizat, nu toate functiile site-ului nostru pot fi utilizate in totalitate.

Cookie-urile ne permit, de asemenea, sa analizam utilizarea site-ului nostru. Acestea nu includ date personale si nu va pot identifica pe site-uri terte – inclusiv cele ale furnizorilor de servicii de analiza.

MAI MULTE DETALII REGASITI PE SITEUL NOSTRU LA POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

URMARIREA SITE-URILOR ANONIME

Pentru a alinia mai bine acest site web la nevoile clientilor nostri, analizam modul in care clientii nostri interactioneaza cu site-ul. Anonimizam adresa IP (si, eventual, informatii similare schimbate cu site-ul nostru de echipamenteul dumneavoastra in timpul utilizarii) si apoi le folosim pentru a analiza date cum ar fi paginile din siteul www.adoniswear.ro vizitate de dumneavoastra. Deasemnea utilizam si fisiere cookie-uri in acest scop. Cookie-ul nostru contine doar un numar unic prin care va putem re-identifica pe site-urile noastre, dar nu si pe site-urile web ale unor terte parti. Utilizam datele stocate numai in scopuri statistice. In special, adresa IP nu va fi asociata cu niciun utilizator individual, iar datele nu vor fi distribuite unor terte parti.

UTILIZAREA DE LEGATURI EXTERNE

Siteul www.adoniswear.ro contine legaturi externe catre site-uri terte operate de furnizori care nu sunt asociati cu ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl si uri care nu intra sub incidenta prezentei politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Vizitatorii site-ului www.adoniswear.ro pot fi directionati catre alte terte siteuri pentru a oferi utilizatorului mai multe informatii, despre produse, servicii, stiri, evenimente, autoritati guvernamentale, organizatii nonprofit, alte companii  si/sau retele sociale.

Dupa ce veti actiona legatura spre site-ul tert, compania noastra nu mai detine nici o influenta asupra colectarii, stocarii sau prelucrarii oricaror date personale transmise prin accesarea respectivei pagini de internet (cum ar fi adresa IP sau adresa URL a paginii care contine linkul), pentru ca comportamentul tertei parti este dincolo de capacitatea noastra de controlul.

Prin urmare, ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre terti care sunt legati intr-un fel sau altul de siteul nostrul web. In aceaste circumstante ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu va poate acorda nici o garantie privind modul in care tertii respectivi stocheaza informatiile sau de modul in care acestia le utilizeaza.

Va recomandam sa va informati cu privire la termenii de utiliza, politica de confidentialite si politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a fiecarui tert al carui site il veti accesa printr-o legatura din site-ul nostru, pentru a putea determina modul in care sunt utilizate si procesate informatiile personale.

INREGISTRAREA PE SITE-UL NOSTRU

Persoana vizata are posibilitatea de a se inregistra pe site-ul operatorului si poate oferi in mod voluntar date cu caracter personal. Datele personale care sunt transmise controlorului sunt determinate de datele completate utilizatate pentru inregistrare. Datele cu caracter personal introduse de persoana vizata sunt colectate si stocate exclusiv pentru uz intern de catre operator si pentru propriile sale scopuri. Operatorul poate solicita transferul catre unul sau mai multi prelucratori (de exemplu, un serviciu de coletarie) care utilizeaza, de asemenea, date cu caracter personal pentru un scop intern care este atribuita operatorului.

Prin inregistrarea pe site-ul web al controlorului, se stocheaza si adresa IP-atribuita de furnizorul de servicii Internet (ISP) si folosita de data subiectului datelor si ora inregistrarii. Stocarea acestor date are loc pe seama faptului ca aceasta este singura modalitate de a preveni folosirea abuziva a serviciilor noastre si, daca este necesar, de a face posibila investigarea infractiunilor comise. In masura in care stocarea acestor date este necesara pentru a asigura controlorul. Aceste date nu sunt transmise tertilor decat daca exista o obligatie legala de transmitere a datelor sau daca transferul serveste scopului urmaririi penale.

Inregistrarea persoanei vizate, cu indicatia voluntara a datelor cu caracter personal, urmareste sa permita operatorului sa ofere continutul sau serviciile furnizate de persoana vizata care poate fi oferita numai utilizatorilor inregistrati datorita naturii problemei in cauza. Persoanele inregistrate sunt libere sa schimbe datele personale specificate in timpul inregistrarii in orice moment sau sa le elimine complet din stocul de date al operatorului.

Controlorul de date trebuie sa furnizeze, in orice moment, la cerere, fiecarui subiect de date, informatii privind datele personale stocate in legatura cu persoana vizata. In plus, operatorul de date trebuie sa corecteze sau sa stearga datele cu caracter personal la cererea sau indicatia persoanei vizate, in masura in care nu exista obligatii legale de stocare. Intregul angajat al operatorului este disponibil in acest sens persoanei vizate ca persoane de contact.

ABONAMENTUL LA NEWSLETTER – BULETIN INFORMATIV

Pe site-ul ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, utilizatorii au posibilitatea de a se abona la buletinul informativ al companiei noastre.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl informeaza periodic clientii si partenerii de afaceri prin intermediul de buletine informativ (newsletter) despre ofertele companiei. Buletinul informativ al companiei poate fi primit de catre persoana vizata numai daca:

(1) persoana vizata are o adresa de e-mail valida si

(2) este inregistrata in registrele de date pentru trimiterea buletinului informativ.

Un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail inregistrata de catre persoana vizata pentru prima data pentru expedierea buletinelor informative, din motive legale, in procedura dublei verificari. Acest e-mail de confirmare este utilizat pentru a dovedi daca proprietarul adresei de e-mail ca persoana vizata este autorizat sa primeasca buletinul informativ. Astfel va exprimati consimtamantul de va abona la buletinul nostu informativ.

In timpul inregistrarii buletinului informativ, stocam, de asemenea, adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul de servicii Internet (ISP) si utilizat de persoana vizata in momentul inregistrarii, precum si data si ora inregistrarii. Colectarea acestor date este necesara pentru a intelege (posibila) utilizarea abuziva a adresei de e-mail a persoanei vizate la o data ulterioara si, prin urmare, serveste scopului protectiei juridice a operatorului.

Datele personale colectate ca parte a unei inregistrari pentru buletinul informativ vor fi folosite doar pentru a trimite newsletter-ul nostru. In plus, abonatii la buletinul informativ pot fi informati prin e-mail, atata timp cat acest lucru este necesar pentru functionarea serviciului de stiri sau a unei inregistrari in cauza, deoarece acest lucru ar putea fi cazul in cazul modificarii ofertei de buletine informative, sau in caz de modificare a circumstantelor tehnice. Nu va exista niciun transfer de date cu caracter personal colectate de catre serviciul de newsletter unor terte parti. Abonamentul la newsletter-ul nostru poate fi anulat de catre persoana vizata in orice moment. Acordul privind stocarea datelor cu caracter personal, pe care persoana vizata a dat-o pentru expedierea buletinului informativ, poate fi revocat in orice moment. In scopul revocarii consimtamantului, in fiecare buletin informativ se gaseste o legatura corespunzatoare.

MONITORIZAREA NEWSLETTERULUI PRIN PIXELI DE URMARIRE

Buletinul informativ al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl contine asa-numiti pixeli de urmarire. Un pixel de urmarire este un grafic miniatural incorporat in astfel de e-mailuri, care sunt trimise in format HTML pentru a permite inregistrarea si analiza fisierelor de jurnal. Aceasta permite o analiza statistica a succesului sau esecului campaniilor de marketing online. Pe baza pixelului de urmarire incorporat, solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl pot vedea daca si cand un e-mail a fost deschis de catre un subiect de date si care link-uri din e-mail au fost solicitate de catre persoanele vizate.

Astfel de date personale colectate in pixeli de urmarire continute in buletine informative sunt stocate si analizate de catre controlor pentru a optimiza transportul buletinului informativ, precum si pentru a adapta continutul viitoarelor buletine de stiri chiar mai bine la interesele persoanei vizate. Aceste date personale nu vor fi transmise tertilor. Persoanele vizate sunt in orice moment indreptatite sa revocare respectiva declaratie separata de consimtamant emisa prin procedura dublu opt-in. Dupa o revocare, aceste date personale vor fi sterse de catre controlor. Solutiile ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl considera automat retragerea de la primirea buletinului informativ ca revocare.

POSIBILITATEA DE CONTACT PRIN FORMULARUL DE CONTACT DIN SITE

Site-ul web al ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl contine informatii care permit un contact electronic rapid cu compania noastra, precum si comunicarea directa cu noi, care include si o adresa generala de posta electronica (adresa de e-mail). Daca un subiect de date contacteaza controlorul prin e-mail sau printr-un formular de contact, datele personale transmise de persoana vizata sunt stocate automat. Astfel de date cu caracter personal transmise in mod voluntar de catre un subiect de date catre operatorul de date sunt stocate in scopul prelucrarii sau contactarii persoanei vizate. In aceste cazuri nu exista transfer de date cu caracter personal catre terte parti.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl garanteaza ca datele personale ale unui viziatator / utilizator, colectate exclusiv prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care datele de identificare vor fi sterse, iar celelalte vor fi anonimizate, devenid astfel date cu caracter exclusiv statistic.

POLITICA DE RECENZII SI/SAU COMENTARII IN SITE

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl ofera utilizatorilor posibilitatea de a lasa comentarii individuale despre optiniile sau contributiile individuale in sectiune de blog, din cadrul site-ul operatorului. Un blog este o zona de site web accesibil publicului, prin intermediul caruia una sau mai multe persoane numite editori sau bloggeri pot posta articole sau pot scrie ganduri / opinii / recenzii  in site. Aceste informatii pot accepta, de obicei, comentarii din partea tertilor, vizitatori ai informatiei postate care isi exprima parerea sau solicita informatii suplimentare despe materialul dezbatut/prezentat.

Daca un subiect de date lasa un comentariu pe blogul din acest site, comentariile facute de persoana vizata sunt, de asemenea, stocate si publicate, precum si informatii privind data comentariului si pseudonimul utilizatorului ales de persoana vizata . In plus, este inregistrata si adresa IP atribuita de catre furnizorul de servicii Internet (ISP) persoanei vizate. Aceasta stocare a adresei IP are loc din motive de securitate, iar in cazul in care persoana vizata incalca drepturile tertilor sau postuleaza continut ilegal printr-un comentariu dat. Stocarea acestor date cu caracter personal este, prin urmare, in interesul propriu al operatorului de date, astfel incat acesta sa poata scuza in cazul unei incalcari. Aceste date cu caracter personal colectate nu vor fi transmise tertilor.

Prin postarea de comentarii in siteul www.adoniswear.ro detinut de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, sunteti de acord cu urmatoarele:

Utilizatorului ii este permis sa poata comenta fara inregistrare, doar daca este conectat prin platforme speciale de comentarii sau de Disqus, OpenID, Twitter, Facebook, etc. Este interzisa posatarea de comentarii anonime.

Daca utilizatorul are nelamuriri, poate posta intrebari sub forma de intrebari, iar administratia site-ului sau alti vizitatori / utilizatori ar putea oferi un raspuns elocvent. Astfel de interactiuni – intrebari si raspunsuri – pot fi o metoda dinamica de informare si economie de timp si resurse, oferind imediat un raspuns si altor persoane care poate au aceeasi intrebare sau nelamurire.

Prin intermediul comentariilor se pot provoca discutii in contra-dictoriu sau dezbateri. Recomandam utilizatorului sa actioneze cu simt de raspundere, sa abordeze un ton prietenor si sa actiuneaze intr-un mod respectuos astfel incat sa nu incite sau sa dea curs provocarilor altor persoane.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl isi rezerva dreptul de a sterge/ascunde comentariile/recenziile primite. ADONIS EXCLUSIV CONCEP srl  nu are obligatia de a publica comentariile / recenziile primite .

Garantat nu vom afisa in paginile noastre recenzii sau comentarii care pot fi catalogate: (a) deranjante; (b) off-topic; (c) calomnioase, defaimatoare, abuzive, hartuitoare, amenintatoare, profane, pornografice, ofensatoare, false, inselatoare sau care altfel incalca sau incurajeaza pe altii sa incalce bunul simt si cinstea, imaginea companiei sau altor pesoane (fizice/juridice/guvernamentale) sau orice lege, inclusiv legile privind proprietatea intelectuala; sau (d) “spam”, adica o incercare de a face publicitate sau reclama masca sau de a solicita sau de a promova in alt mod bunuri si servicii.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza legaturi externe spre siteul / blogul autorului sau al alte persoane.

ADONIS EXCLUSIV CONCEP srl permite autorilor sa pastreze dreptul de proprietate asupra comentariilor/recenziilor. ADONIS EXCLUSIV CONCEP srl in mod expres renunta la orice responsabilitate care ar putea rezulta din ele si nu poate fi tras la raspundere. Utilizatorul. prin postarea unui comentariu / recenzie siteul ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, isi asuma sa fie de acord sa pastreze toate drepturile de proprietate si sa raspunda in fata legii pentru informatiile si opiniile postate aici si va scuti de raspunderea care poate rezulta din aceste postari  ADONIS EXCLUSIV CONCEP srl.

Totodata, utilizatorul in calitate de autor al comentariului/recenziei acorda ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl dreptul pentru a posta informatiile oferite in site-ul web www.ADONISWEAR.ro. Acest accept/drept/acord oferit este global, irevocabil, neexclusiv si fara redevente. Totodata autorul ofera ADONIS EXCLUSIV CONCEP srl dreptul de a stoca, utiliza, transmite, afisa, publica, reproduce si distribui comentariile dumneavoastra in orice format, inclusiv, dar fara a se limita la un blog, intr-o carte, in fliere, in afise, in imagini si grafice, intr-un videoclip sau prezentari multimedia.

ABONAMENTUL LA COMENTARII DIN BLOGUL DE PE SITE

Comentariile facute in blogul companiei ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl pot fi subscrise de terti. In special, exista posibilitatea ca un comentator sa se aboneze la comentariile care urmeaza comentariilor sale pe o anumita postare pe blog.

Daca un subiect de date decide sa subscrie la optiune, controlorul va trimite un e-mail de confirmare automata pentru a verifica procedura dubla de inscriere pentru a stabili daca proprietarul adresei de e-mail specificate a decis in favoarea acestei optiuni. Optiunea de a va abona la comentarii poate fi anulata in orice moment.

POLITICA ANTI-SPAM

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  nu practica si nu promoveaza spam-ul.

Viziatorii / utilizatorii / clientii / membrii siteului www.adoniswear.ro  nu vor primi corespondenta de la noi decat in situatiile urmatoare:

(1) corespondenta este necesarea si este strict legata de o comanda plasata/ solicitare transmisa;

(2) persoana vizata si-a acordat consimtamantul sau a optat expres sa primeaca informatii depre produsele, serviciile si ofertele  ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl;

(3) persoana vizata a optat prin abonare la buletinul jurnal – newsletter sau pentru publicitate personalizata privind produsele si ofertele noastre.

DATE PERSONALE FINANCIARE

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale vizitatorului / utilizatorului / clientului / membrului, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul furnizorului de servicii de procesare plati online agreeat , acestea fiind procesate pe serverele furnziorului de servicii de plata online.

Procesatorul de carduri bancare agreat de catre ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, solicita comunicarea contului bancar doar in situatia exercitarii de dumneavoastra a dreptului de retur si acesta va fi prelucrat exclusiv in scopul rambursarii sumelor datorate dumneavoastra, dupa aceasta date fiind sters din baza de date, fiind pastrat doar in evidentele contabile conform legislatiei in vigoare.

RASPUNDERE LIMITATA

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, nu poate fi responsabila cand pierderea datelor rezulta dintro cauza ce nu tine de noi si nici pentru actiunile unor terti ce v-ar putea folosi datele in mod neautorizat sau ilegal.

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu solicita si nu stocheaza date cu privire la carduri de debit sau de credit, acestea fiind oferite de dumneavoastra in mod voluntar pe platforma procesatorului de plati online. In aceasta situatie ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl nu poate fi facut responsabil sau tras la raspundere sau sa ii fie imputat daune pentru orice situatii legate de cardurile bancare ale dumneavoastra. Procesatorii de plati online isi asuma raspunderea si isi iau masurile tehnice necesare pentru a va putea oferi cele mai sigure moduri si cai de acces spre platforma lor de procesare plati online.

SERVICII SI SCRIPTURI DE LA TERTI UTILIZATE IN SITE

Pentru a putea furniza catre dumneavoastra produsele si serviciile prezentate pe site, colaboram cu mai multi parteneri terti si transmitem catre acestia datele dumneavoastra personale.

Acesti furnizori de servicii localizati in state terte pastreaza datele dumneavoastra in conditii de securitate in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Paginile siteului www.adoniswear.ro utilizeaza instrumente online suplimentare, iar mai jos va prezentam detaliile necesare despre acestea in cele ce urmeaza.

BLOCAREA SERVICIILOR IN MASA DE TARGETARE COMPORTAMENTALA

Youronlinechoices.com este o platforma care centralizeaza majoritatea companiilor care colaboreaza cu operatorii de site-uri web pentru a colecta si utiliza informatii in scopul livrarii de reclame targetate comportamental. Pentru a putea verifica statutul echipamentului dumneavoastra si pentru  schimba aceste optiuni accesati siteul de mai jos:

http://www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

UTILIZARE SERVICII DE CURIERAT

Pentru exedierea comenzilor plasate de catre dumneavoastra utilizam urmatoarele mijloace:

 1. servicii de curierat rapid:
 2. FanCourier

UTILIZARE DE SERVICII DE TRANSMITERE DE NEWSLETTERE

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM).

Prin Newsletter-ul pe care il trimitem, dorim sa pastram abonatii informatii despre produsele, serviciile, noutaile, evenimentele precum si ofertele speciale sau sa le oferim cupoanele de discount disponibile in campaniile promotionale, ocazionale.

Datele Dumneavoastra nu vor fi utlizate in alte scopuri decat cele pentru care v-ati dat acordul si nu vor fi facute publice unei terte persoane.

Nu vom compara datele colectate in timpul inregistrarii buletinelor informative cu alte date care ar putea fi colectate de alte componente ale site-ului nostru.

Transmiterea de NEWSLETTER PRIN SENDINBLUE

Folosim SendinBlue pentru a trimite newsletter-ul abonatilor nostri. SendinBlue este im serviciu oferit de SendinBlue SAS,  rue d’Amsterdam 55, 75008 Paris, France

Datele stocate la inregistrarea buletinului informativ (adresa de e-mail, numele, adresa IP si ora si data inregistrarii) vor fi trimise la un server administrat de SendinBlue SAS,  rue d’Amsterdam 55, 75008 Paris, France

Informatii suplimentare despre protectia datelor oferite de SendinBlue pot fi gasite la adresa: https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy/

Aveti dreptul sa anulati abonamentul la buletinul informativ si sa va revocati in orice moment consimtamantul privind stocarea acestor date cu efect ulterior. Pentru instructiuni pentru a face acest pas, va rugam sa consultati e-mailul de confirmare si fiecare buletin informativ.

Monitorizarea newsleterelor

Newsletter-ul nostru include asa-numitele pixel/bug-uri web care ne permit sa recunoastem daca si cand un e-mail a fost deschis si care link-uri in e-mail au fost facute pe destinatarul sau.

Aceste date sunt stocate de noi, astfel incat sa putem alinia cel mai bine newsletter-ul nostru la dorintele si interesele abonatilor nostri. In consecinta, datele astfel colectate sunt folosite pentru a trimite buletine informative personalizate fiecarui destinatar.

Prin revocarea consimtamantului de a primi buletinul informativ, consimtamantul pentru urmarirea mentionata mai sus este revocat.

Dezabonarea de la Newsletter

Daca doriti sa va dezabonati de la Newsletterul si sa renuntati sa mai primiti mesaje din partea ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl o puteti face urmand cu un simplu click pe linkul de jos a oricarui newsletter transmis de noi, sau , puteti solicita oricand prin trimterea unui mesaj catre contact@adoniswear.ro, stergerea datelor Dumneavoastra din baza noastra de date.

INCARCAREA PLUGINURILOR SOCIALE

Site-ul nostru utilizeaza butoane pentru urmatoarele retele sociale

• Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA

• Tumblr, Tumblr Inc., 770 Broadway, New York, NY 10003, SUA

• Twitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA

Butoanele afiseaza siglele retelelor sociale individuale. Cu toate acestea, butoanele nu sunt pluginuri sociale standard, adica pluginuri furnizate de retele sociale, dar link-uri cu pictograme de butoane. Aceste butoane sunt activate doar prin actiuni deliberate (clic). Atata timp cat nu faceti clic pe butoane, nu vor fi transferate date in retelele sociale. Facand clic pe butoane, acceptati comunicarea cu serverele retelei sociale, activand astfel butoanele si stabiland linkul.

Odata ce ati facut clic, butonul functioneaza ca plugin partajat. Reteaua sociala obtine informatii despre site-ul pe care l-ati vizitat, pe care il puteti impartasi prietenilor si persoanelor de contact. Trebuie sa fiti conectat (a) pentru a distribui informatii. Daca nu sunteti conectat (a), veti fi redirectionat (a) la pagina de conectare a retelei sociale pe care ati facut-o clic, lasand astfel paginile tuev-sued.de. Daca sunteti conectat (a), va fi transmis mesajul “similar” sau recomandarea articolului in cauza.

Cand activati butonul, retelele sociale vor primi, de asemenea, informatiile pe care le-ati accesat pagina respectiva a site-ului nostru si cand ati facut acest lucru. In plus, pot fi transmise informatii precum adresa IP, detalii despre browserul pe care l-ati utilizat si setarile de limba. Daca dati clic pe buton, click-ul dumneavoastra va fi transferat in reteaua sociala si utilizat in conformitate cu politica privind datele.

Cand faceti clic pe butonul nu avem control asupra datelor colectate si a operatiilor de procesare a datelor. Nu suntem responsabili pentru aceasta prelucrare a datelor, nici nu suntem “controlerul” asa cum este definit in GDPR. Nici nu suntem constienti de intinderea completa a colectarii datelor, a temeiului juridic, a scopurilor si a perioadelor de depozitare. Avand in vedere acest lucru, informatiile furnizate aici nu sunt neaparat complete.

Datele vor fi transmise indiferent daca aveti de fapt un cont la acest furnizor sau daca sunteti conectat acolo. Daca sunteti conectat (a) la furnizor, datele dumneavoastra vor fi atribuite direct contului dumneavoastra Furnizorii pot utiliza, de asemenea, cookie-uri pe calculatoarele dumneavoastra pentru a va urmari.

Din cate cunostem, acesti furnizori stocheaza aceste date in profilurile utilizatorilor pe care le utilizeaza pentru publicitate, cercetare de piata si / sau design orientat spre cerere. Acest tip de analiza se efectueaza (si pentru utilizatorii care nu sunt conectati) pentru a prezenta publicitate orientata spre cerere si pentru a informa pe alti utilizatori ai retelei sociale a activitatilor pe site-ul nostru. Aveti dreptul sa faceti obiectii la crearea acestor profiluri de utilizator. Pentru a va exercita dreptul de a contesta, va rugam sa contactati furnizorul respectiv.

Consultati informatiile furnizate de urmatoarele site-uri de socializare pentru detalii despre scopul si scopul colectarii datelor si despre prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre reteaua sociala respectiva si despre drepturile si setarile dumneavoastra de confidentialitate

• Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy

• Tumblr: https://www.tumblr.com/privacy/

• Twitter: http://twitter.com/privacy

Daca nu doriti ca retelele sociale sa obtina date despre dumneavoastra, nu faceti clic pe buton.

UTILIZAREA SERVICIILOR GOOGLE ANALYTICS

Acest site utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google Inc. (“Google”). Google Analytics utilizeaza fisiere text “cookie-uri” stocate pe computer pentru a ne ajuta sa analizam modul in care utilizati site-ul nostru web. Informatiile generate de cookie despre utilizarea acestui site web (inclusiv adresa IP) sunt transferate pe serverele Google din SUA si salvate acolo.

Am activat anonimizarea IP pe acest site, astfel incat adresa IP a utilizatorilor din statele membre ale UE sau din alte state parti la Acordul privind Spatiul Economic European sa fie trunchiata de Google in prealabil. Numai in cazuri exceptionale este adresa IP completa trimisa la serverele Google din SUA si trunchiata acolo. In numele furnizorului de site-uri web, Google va folosi aceste informatii pentru a analiza utilizarea site-ului dumneavoastra, pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web si pentru a ne furniza alte servicii legate de activitatea site-ului web si de utilizarea internetului. Google nu va asocia adresa IP transmisa de browser in cadrul operatiunilor Google Analytics cu alte date detinute de Google. Puteti impiedica instalarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browser. Cu toate acestea, retineti ca, in acest caz, este posibil sa nu puteti utiliza intreaga gama de functii ale acestui site web.

In plus, puteti impiedica Google sa colecteze si sa utilizeze datele privind utilizarea site-ului web generate de modulele cookie (inclusiv adresa IP) descarcand si instaland plugin-ul browserului de la urmatorul link http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ro .

Faceti clic pe linkul de mai jos pentru a preveni colectarea datelor dumneavoastra de catre Google Analytics. Facand clic pe acest link, veti seta un cookie de oprire care impiedica urmarirea datelor dumneavoastra atunci cand vizitati acest site in viitor. Dezactivati Google Analytics

Pentru informatii mai detaliate despre conditiile de utilizare si confidentialitatea datelor, accesati siteurile urmatoare:

https://policies.google.com/privacy?hl=ro
https://policies.google.com/terms?hl=ro
https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ro

Retineti ca acest site utilizeaza Google Universal Analytics cu extensia de cod “anonymizeIp” pentru a asigura inregistrarea anonima a adreselor IP (cunoscuta sub numele de mascare IP) si exclude referintele personale directe.

Compania de operare Google Analytics este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

UTILIZAREA SERVICIILOR GOOGLE TAG MANAGER

Acest website utilizeaza Google Tag Manager. Google Tag Manager este o solutie operata de Google Inc., care permite gestionarea etichetelor utilizate de site in scopuri de marketing, utilizand o interfata. Instrumentul Google Tag Manager, in sine, (prin care se implementeaza etichetele) este un domeniu care nu utilizeaza cookie-uri si care nu inregistreaza date cu caracter personal. Instrumentul poate activa anumite etichete, care, in nume propriu pot inregistra date in anumite circumstante. Google Tag Manager nu va avea acces la aceste informatii. In cazul in care inregistrarea datelor a fost dezactivata pe domeniul sau nivelul modulului cookie, aceasta setare va ramane in vigoare pentru toate etichetele de urmarire puse in aplicare prin Google Tag Manager.

Compania de operare Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

UTILIZAREA SERVICIILOR FACEBOOK RETARGETING-PIXEL

Aceasta pagina web utilizeaza instrumentul Retargeting-Pixel Custom Audiences al retelei de socializare Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA.

Cu ajutorul Remarketing Pixel, Facebook poate folosi vizitatorii nostri de pe internet ca grup tinta pentru mesajele publicitare ale Facebook. In acest scop se salveaza un cookie Facebook pe PC-ul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe informatii despre scopul si intinderea colectarii de date si modul de prelucrare si de utilizare a datelor de catre Facebook, cat si drepturile dumneavoastra si posibilitatile de setare in vederea protejarii sferei dumneavoastra private, va rugam sa consultati politica Facebook privind protectia datelor https://facebook.com/policy.php si https://www.facebook.com/ads/settings.

Scopul sau este de a vizualiza conversii (de exemplu, arata care dispozitive au fost folosite de un utilizator pentru a efectua o actiune), de a crea asa-numitele audiente sosii (de exemplu, pentru a trimite anunturi unor utilizatori care au trasaturi similare cu cele ale altor clienti) si pentru a genera statistici comprehensive cu privire la utilizarea site-ului nostru web. Daca vizitati site-ul nostru, Facebook Pixel va crea o conexiune directa la serverele Facebook. In acest caz, serverul Facebook este informat cu privire la faptul ca dumneavoastra ati vizitat site-ul nostru si aceasta informatie este alocata profilului dumneavoastra Facebook personal. Mai multe informatii despre colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra personale prin intermediul Facebook, precum si despre drepturile si posibilitatile dumneavoastra pot fi gasite aici:

https://ro-ro.facebook.com/about/privacy/.

Puteti dezactiva functia dupa cum este descris in continuare: https://ro-ro.facebook.com/business/help/1415256572060999?helpref=uf_permalink. In acest scop, trebuie sa fiti inregistrat cu contul dumneavoastra de Facebook

UTILIZAREA SERVICIILOR DE HARTA ZONELOR FIERBINTI DIN SITE – HEATMAPS

Acest website utilizeaza serviciile Hotjar Ltd, Malta. Este un instrument de analiza, care ne ajuta sa urmarim modul dumneavoastra de a folosi website-ul nostru, de ex. pentru a vedea cum navigati prin website-ul nostru. Cu ajutorul acestuia se obtine reprezentarea grafica a datelor care utilizeaza un sistem de codificare a culorilor pentru a reprezenta diferite valori. Aceste rapoarte sunt utilizate in diverse forme de analiza, dar sunt utilizate cel mai frecvent pentru a arata comportamentul utilizatorilor pe anumite pagini web.

Scopul este de a va optimiza experienta ca vizitator al site-ului nostru si de a face ca oferta noastra sa fie mai atractiva.

Hotjar utilizeaza Cookie-uri (adica fisiere text mici, care sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastra). Informatii suplimentare privind Cookie-urile utilizate de Hotjar pot fi gasite aici: https://www.hotjar.com/cookies.

Implementam in continuare pe website-ul nostru asa-numitul Hotjar-Tracking-Code, care ne permite sa adunam urmatoarele informatii: (i) date specifice ce tin de dispozitiv (adresa IP a dispozitivului dumneavoastra – date colectate si stocate intr-un format anonimizat, dimensiunea ecranului dispozitivului, tipul de dispozitiv (identificatori unici ai dispozitivului) si informatii ce tin de browser, tara ca locatie geografica, limba preferata folosita pentru afisarea paginii web) si (ii) date din jurnal (domeniul de referinta, pagina/paginile vizitata/vizitate, tara ca locatie geografica, limba preferata folosita pentru afisarea paginii web, data si ora de acces a paginilor website-ului). In general, datele dumneavoastra sunt colectate doar in forma anonima si nu pot fi facute referinte personale. In cazul inregistrarii cu scopul de a utiliza serviciile noastre, datele dumneavoastra de la Hotjar nu vor fi conectate la datele dumneavoastra personale. Hotjar utilizeaza si serviciile unor terte parti, cum ar fi Google Analytics si Optimizely.

Compania operatoare de servicii Heatmaps este  Hotjar ltd, Level 2, Str. Julians Business Centre, 3 Elia Zammit street, St. Julians STJ 1000, Malta, info@hotjar.comwww.hotjar.com

Informatii suplimentare despre politica de confidentialitate Hotjar pot fi gasite aici: https://www.hotjar.com/privacy. Puteti renunta la colectarea si stocarea ulterioara a datelor dumneavoastra de catre Hotjar aici: https://www.hotjar.com/opt-out

UTILIZAREA SERVICIILOR GOOGLE+

Siteul www.adoniswear.ro utilizeaza pluginuri sociale (“pluginuri”) din reteaua sociala plus.google.com, care este administrata de Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA (“Google”). Pluginurile sunt identificate cu sigla Google+ sau cu sufixul “Google+” sau “Google plus” sau “+1”.

Daca vizitati o pagina de pe site-ul nostru care contine astfel de pluginuri, acestea sunt initial dezactivate. Pluginurile nu sunt activate decat dupa ce faceti clic pe butonul furnizat. Daca activati pluginurile, stabiliti conexiunea cu Google si declarati ca sunteti de acord cu transmiterea datelor catre Google. Daca sunteti conectat (a) la Google+, Google poate asocia vizita cu contul dumneavoastra Google+. Daca apasati butonul respectiv, informatiile corespunzatoare sunt transmise direct de Google de catre browserul dumneavoastra si stocate acolo.

Pentru informatii despre scopul si scopul colectarii datelor, prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre Google+, precum si drepturile si setarile pe care le puteti configura pentru a va proteja confidentialitatea, consultati Comunicarea privind protectia datelor Google.

Daca nu doriti ca Google sa colecteze date despre dumneavoastra prin intermediul site-ului nostru web, trebuie sa va deconectati de la Google+ inainte de a vizita site-ul nostru.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE PRIN ETICHETE GOOGLE ADWORDS  

Pe paginile website-ului www.adoniswear.ro, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords si/sau Google Analytics, sunt colectate cookie-uri, informatii ce identifica in mod unic un browser web de pe un anumit computer si care nu pot identifica in mod direct o persoana. Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri in vederea afisarii unor anunturi publicitare in website-urile retelei Google Display si in Google Search.           Când utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing. Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului www.adoniswear.ro.

UTILIZAREA SERVICIILOR YOUTUBE

Siteul www.adoniswear.ro utilizeaza platforma video YouTube, administrata de YouTube LLC, Cherry Ave 901. San Bruno, CA 94066 USA. YouTube este o platforma care permite redarea fisierelor audio si video.

Cand incarcati o pagina pe site-ul nostru, playerul YouTube integrat stabileste o conexiune cu YouTube pentru a asigura transmiterea tehnica a fisierului video sau audio. Cand se stabileste conexiunea cu YouTube, datele sunt transferate pe YouTube.

Pentru informatii privind scopul si scopul colectarii datelor, prelucrarea ulterioara si utilizarea datelor de catre YouTube, precum si drepturile si setarile pe care le puteti configura pentru a va proteja confidentialitatea, consultati Comunicarea privind protectia datelor YouTube.

UTILIZAREA SERVICIILOR FACEBOOK

Siteul www.adoniswear.ro utilizeaza pluginuri sociale (“plugins”) din reteaua sociala Facebook.com, care este administrata de Facebook Inc., Palo Alto, CA, SUA (“Facebook”). Pluginurile sunt identificate cu sigla Facebook sau cu sufixul “Facebook”, “ca” sau “partajati”.

Daca vizitati o pagina de pe site-ul nostru care contine astfel de pluginuri, acestea sunt initial dezactivate. Pluginurile nu sunt activate decat dupa ce faceti clic pe butonul furnizat. Prin activarea pluginurilor, stabiliti conexiunea cu Facebook si declarati ca sunteti de acord cu transmiterea datelor catre Facebook. Daca sunteti conectat (a) la Facebook, Facebook poate asocia vizita cu contul dumneavoastra Facebook. Daca apasati butonul respectiv, informatiile corespunzatoare sunt transmise direct de pe browserul dumneavoastra de pe Facebook si stocate acolo.

Pentru informatii despre scopul si scopul colectarii datelor, prelucrarea ulterioara si utilizarea datelor de catre Facebook, precum si drepturile si setarile pe care le puteti configura pentru a va proteja confidentialitatea, va rugam sa consultati persoana care se ocupa de  protectia datelor Facebook.

Daca nu doriti ca Facebook sa colecteze date despre dumneavoastra prin intermediul site-ului nostru, trebuie sa va deconectati de la Facebook inainte de a vizita site-ul nostru.

UTILIZAREA NOTIFICARILOR TIP PUSH

Folosim datele dvs pentru a va trimite comunicate despre promotiile nostre folosind notificari push promotionale pe dispozitivul dvs ( mobil sau desktop), cu consimtamantul dvs.

MODIFICAREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR

Ca si in oricare dintre paginile noastre administrative si legale, continutul acestei pagini poate si se va schimba in timp. Prin urmare, aceasta pagina ar putea fi citita diferit de la urmatoarea dumneavoastra vizita.

Aceste schimbari sunt necesare si sunt realizate de ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl, pentru a va proteja pe dumneavoastra si site-ul nostru www.adoniswear.ro. Daca aceasta pagina este importanta pentru dumneavoastra, trebuie sa verificati frecvent, deoarece nu va fi furnizata nicio alta notificare a continutului modificat inainte sau dupa intrarea in vigoare a modificarii.

Versiunea curenta a acestei politici de confidentialitate a datelor poate fi accesata intotdeauna pe siteul nostru la adresa  wwwadoniswear.ro

NUMELE SI ADRESA OFITERULUI PENTRU PROTECTIE A DATELOR DPO

Orice persoana vizata poate, in orice moment, sa contacteze direct ofiterul nostru pentru protectia datelor cu toate intrebarile si sugestiile privind protectia datelor.

Adresati-va direct oricarei intrebari privind prelucrarea datelor dumneavoastra personale, cereri de informatii, cereri sau reclamatii direct ofiterului nostru pentru protectia datelor, care va fi bucuros sa va fie de folos.

Responsabilul cu protectia datelor al operatorului este:

Manuel Turcanu

Tel. 0756 515 642

Adresa: Seceratorilor, nr. 70, sibiu

Email contact@adoniswear,ro

NUMELE SI DATELE DE CONTACT ALE OPERATORULUI

Controlorul in sensul Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR), alte legi privind protectia datelor aplicabile in statele membre ale Uniunii Europene si alte dispozitii referitoare la protectia datelor sunt:

ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl

CIF. 37423565

Reg. Com. J32/536/2017

Adresa: Str. Seceratorilor, nr.70, Sibiu, Romania

Telefon +40 756 515 642

Email contact@adoniswear.ro

DATE DE CONTACT AUTORITATI DE SUPRAVEGHERE

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului

Infoline +40.21.9551 

Adresa: Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Bucuresti

Reclamatii: http://reclamatii.anpc.ro/

Info contact: http://www.anpc.gov.ro/articol/575/date-contact

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti

Tel .: +40.318.059.211

Fax: +40.318.059.602

Email: anspdcp@dataprotection.ro

Web: http://www.dataprotection.ro/?page=contact&lang=ro

Ultima actualizare: 19 – 5 – 2018

IMPUNEREA ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai sus.

CONSIMTAMANT EXPRES SI NEECHIVOC

Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza fie colectate, stocate, prelucrate  utilizate, sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl.

CONSIMTAMANT PRELUCRARE DATE PERSONALE

Prin utilizarea siteului, plasarea comenzilor sau transmiterea informatiilor prin intermediul formularelor de pe site,  sunteti de acord sa acceptati si sa va asumati urmatoarele afirmati:

(1) Am citit si am inteles in totalitate prevederile prezentului document si

(a) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal in scopurile precizate in prezentul document

(b) prin acceptarea utilizarii siteului imi exprim acordul privind prelucrarea datelor personale, astfel ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  poate utiliza informatiile pentru a comunica cu cu mine in legatura cu solicitarile transmise, prelucrarea comenzilor, formularelor, etc, si

(c) permit ADONIS EXCLUSIV CONCEPT srl  sa ma contacteze pentru (i) transmiterea raspunsului, oferirea de solutii tehnico-financiare care pot implica si servicii si/sau produse proprii sau ale colaboratorilor, (ii) procesarea si livrarea comenzilor plasate, (iii) oferirea informatiilor solicitate prin consimtamantul acordat.

Va punem in vedere ca oricand doriti aveti dreptul, neconditionat, sa solicitati retragerea consimtamantului dumneavoastra. Contactandu-ne prin email la adresa contact@adoniswear.ro