RETUR ONLINE

  •   In cazul in care comanda pe care o returnezi a fost achitata printr-un card de cumparaturi, card de credit sau card de debit, suma va fi returnata in contul asociat acestuia in maximum 5 zile de la receptionarea coletului in depozitul nostru.
  •   Daca ai platit ramburs, vei primi banii in contul bancar notat in formularul de retur, in maximum 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului in depozitul nostru. Te rugam sa te asiguri ca informatiile trecute sunt cele corecte iar contul oferit este unul de RON. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care informatiile pe care le furnizezi sunt eronate. 

4. Odata ce solicitarea de retur este inregistrata, vei primi un email cu cererea de retur. 

5. Solicitarea de retur urmeaza sa fie verificata de unul din operatorii nostri, urmand ca apoi sa ne returnati comanda pe FanCourier sau Sameday iar costul curierului va fi integral suportat de catre dumneavoastra. Va rugam sa nu trimiteti coletele cu alte companii de curierat cu plata la destinatie. 
Este OBLIGATORIU ca factura fiscala/o copie a facturii fiscale sa fie prezenta in colet. Te rugam sa ambalezi produsele asa cum ti-ar placea sa le primesti. In cazul in care nu mai esti in posesia facturii, aceasta poate fi descarcata de pe email.

Adresa postala pe care te rugam sa o scrii pe coletS.C. ADONIS EXCLUSIV CONCEPT SRL STR. SECERATORILOR, nr 70, SIBIU.

6. Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, procedura de restituire va fi demarata, iar in maximum 10 zile lucratoare vei primi banii in cont. 

 
Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre tine in cazul in care produsul nu corespunde calitativ.

CONTRAVALOAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE PE WWW.ADONISWEAR.RO SE POATE FACE DOAR IN CONT.

FORMULAR DE RETUR